Ünlü Yaşam Koçu Hikmet Anıl Öztekin, kendi YouTube kanalı üzerinden takipçileri için kişisel gelişim videoları hazırlamaktadır. Hazırlamış olduğu videolar sayesinde birçok takipçisinin daha kaliteli bir hayat sürebilmesinde önemli bir rol oynayan Hikmet Anıl Öztekin, şimdiki videosunda ise başarmanın yöntemlerini açıkladı. Yapmış olduğu açıklamlarda “Başarana kadar taklit et” yöntemine vurgu yapan Hikmet Anıl Öztekin, birkaç farklı adım ile nasıl başarılı bir kişi olabileceğimizi anlattı. Bu yazımızda sizlere ünlü Yaşam Koçu Hikmet Anıl Öztekin’in başarılı olabilme yöntemlerinden bahsedeceğiz.

Başarılı olmak için ne yapmak gerekir?

Başarılı bir kişi olabilmek için öncelikle hayatınıza düzen vermeniz gerekiyor. Bunlardan sonra ise kişinin eski haline bakıp, geçmiş hatalarından ders alması gerekiyor. Bu gibi detaylara dikkat eden ve dikkatli adımlar atacak olan bir kişi kesinlikle başarılı bir insan olacaktır. Gelin hep birlikte başarılı olmak içn insanların ne yapması gerektiğini inceleyelim.

Eski fotoğraflara bak

Yaşam Koçu Hikmet Anıl Öztekin, öncelikle şu an da başarılı olmuş olan kişilerin eski fotoğraflarına bakılması gerektiğini belirtti. Başarılı ve ünlü lan isimlerin eski fotoğrafları ile yeni fotoğrafları arasındaki farka dikkat çeken Hikmet Anıl Öztekin, başarılı kişilerin şimdiki halleri ile eski halleri arasındaki en büyük farkın daha özgüvenli olduklarını dile getirdi. Başarılı olmuş olan kişilerin, özgüvenleri her zaman daha yüksek olur. Bu nedenle de Yaşam Koçu Hikmet Anıl Öztekin, benzemek istediğiniz kişilerin daha başarılı olmadan önceki hallerine bakılması gerektiğini dile getirdi.

Rol modeli bu ve incele

Ünlü Yaşam Koçu Hikmet Anıl Öztekin, başarana kadar taklit et yöntemleri arasında insanların kendileri için bir rol modeli bulması gerektiğini vurguladı. Bulduğunuz rol modelin günlük hayatta neler yaptığına ve bu şekilde devam ettikten sonra ise hangi başarıları elde ettiğine odaklanın. Bulduğunuz rol model ise size yakın olmalı. Hem alan bakımından hem de kişilik bakımından. Eğer sizden çok farklı bir kişiyi rol model olarak alırsanız, yanlış hamleler yapabilirsiniz. Ancak farklı bakış açıları kazanmak istiyorsanız, tabii ki de sizden daha farklı kişiliklere ve alanlara sahip olan kişileri incelemeli ve yaptıkları eylemleri neden yaptığı hakkında kafa patlatmalısınız.

İLGİLİ MAKALE  Negatif ve Pozitif Özgürlük Arasındaki Fark Nedir? Hikmet Anıl Öztekin Açıklıyor

Beden dilinizi kontrol edin

Ünlü Yaşam Koçu Hikmet Anıl Öztekin, yapmış olduğu açıklamalarda kişinin beden dilinin başarıda oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Çünkü beden dili hem karşı tarafı hem de sizi etkiliyor. Bu yüzden de beden diliniz her zaman özgüvenli olmalı. Eğer pasif bir beden diliniz bulunuyorsa, hem siz kendinizi kötü hissedeceksiniz hem de karşı taraf sizi çok fazla dikkate almayacak. bu yüzden atik görünmeli bir ortamda her zaman kendinizi belli etmelisiniz. Dikkati üzerinize çekebilirseniz, başarı olmanız çok daha kolay olacaktır.

Doğru araçları tercih edin

Ünlü Yaşam Koçu Hikmet Anıl Öztekin, rol model olarak aldığınız kişinin sadece başarılarını eğil aynı zamanda günlük rutinlerini de taklit etmeniz gerektiğini dile getirdi. Onun oynamış olduğu oyunları oynayın, onun uyku saatlerini taklit edin, onun gibi giyinin. Bu şekilde siz de rol modeli olarak almış odluğunuz kişinin havasına erişmiş olacaksınız. Rol modeliniz gibi davranarak, o kişinin başarmak için neler yaptığını çok daha kolay bir şekilde anlayabileceksiniz.

İzleyin: %100 garantili başarı taktiği / BAŞARANA KADAR TAKLİT ET