Her burç kendine göre bazı özelliklere sahiptir ve bu onları herkesten ayıran özellikleri nedeniyle de her burç biriciktir. Burçların genel birtakım özellikleri olduğu gibi günlük veya haftalık olarak gezegenlerin hareketleri doğrultusunda yaşamaları muhtemel durumlar da bulunur. 11 Ağustos Çarşamba günü 12 burcu neler bekliyor? İşte cevabı.

Koç burcu (21 Mart – 20 Nisan)

Koç burçlarını bugün oldukça zorlu bir gün bekliyor. Hararetli telefon konuşmaları, tatsız konuların tekrar gündeme gelmesi gibi meseleler Koç burçlarının canını biraz sıkabilir. Teknolojik aletlere ve planlarınıza çok dikkat etmelisiniz. Birtakım plan aksamaları meydana gelebilir. Sakin olmalı ve sorunları soğuk kanlı bir şekilde yönetmelisiniz.

Boğa burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)

Boğa burçları, bugün her zamankinden biraz daha fazla kontrolcü olabilirsiniz. Kendinizi dinleyin, bu çok güzel bir durum ancak çevrenizdekilerin sözlerine de kulak vermeyi unutmayın. Maddi sıkıntılar baş gösterebileceğinden biraz temkinli olmanızda fayda var. Bunların dışında keyifli bir gün sizleri bekliyor.

İkizler burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)

İkizler burcu bugün aşk konusunda biraz hüsrana uğrayabilirsiniz ancak hissettikleriniz doğruyu yansıtmıyor olabilir. Hoşlandığınız kişi sizin kadar açık bir şekilde duygularını yansıtmıyor olabilir. Ketum birinden hoşlanıyorsanız muhtemelen çekiniyor v emin olmadan bir şeylerin başlamasını istemiyor. Moralinizi bozmayın, pozitif kalmaya çalışın.

Yengeç burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)

Yengeç burçları bugün her şeyi bir anda yapmaya çalışabilirsiniz ve bu sizi bir miktar yorabilir. Başkalarının işlerini de sırtlamaktan vazgeçin. Herkes kendi işini halledebilir. Bu şekilde davranırsanız her zaman üzülürsünüz. İlişkinize dikkat, sorunlar çözülecek.

Aslan burcu (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan burçları bugün enerjilerine fazla ihtiyaç duyacaksınız. Planlarınız sizin dışınızda iptal olsa da moralinizi bozmayın. Her şey yoluna akşam saatlerinde girecektir. Sevdiklerinizi kırmamaya özen gösterin.

Başak burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)

Başak burçları, bugün lütfen biraz rahatlayın. Her şeyin sizin kontrolünüzde ilerlemesi mümkün değil. Olayları akışına bırakmaya çalışın. Bugün sizi ilgilendiren güzel haberler alabilirsiniz, telefonunuzun sesini açık tutun.

Terazi burcu (23 Eylül – 23 Ekim)

Terazi burçları bugün son derece enerjik bir gün geçireceksiniz. Hobilerinize veya arkadaşlarınıza vakit ayırmaya dikkat edin. İlişki konusunda ise biraz daha sadık olmaya gayret edin zira partneriniz sizden yoğun şekilde şüpheleniyor olabilir.

İLGİLİ MAKALE  Yükselen burç nasıl hesaplanır, yükselen burç kişiyi nasıl etkiler?

Akrep burcu (24 Ekim – 22 Kasım)

Akrep burçları bugün biraz gergin olacaksınız gibi görünüyor. Daha önce işsizlikten şikayet ederken şimdilerde ise yoğun iş programından şikayetçisiniz. İş olsun da, siz yorulun. İşlerinize yeterli özeni gösterdiğiniz taktirde her şey yoluna girecektir. Kendinizi sakin tutmaya dikkat edin.

Yay burcu (23 Kasım – 21 Aralık)

Yay burçları bugün aldattığınız kişinin size çok sert geri dönüşleri olabilir. Cümlelerinizi önceden hazırlamaya ve o kişinin bunu yeni ilişkinize kadar getirmesine müsaade etmeyin. Bu da size sadakatle ilgili bir ders olsun ve aynı anda iki kişiyi idare etmeyi aklınızdan bile geçirmemeyi öğrenin.

Oğlak burcu (22 Aralık – 20 Ocak)

Oğlak burçları bugün her zamankinden farklı bir gün geçireceksiniz. Sevdiğiniz kişiye biraz daha ilgi gösterirseniz çok keyifli bir gün geçirme olasılığınız çok yüksek. Enerjiniz tam, moraliniz iyi olsun. Gün içerisinde hedeflerinizin gerçek olmaya yaklaştığına dair haberler alırsanız bu konulara fazla yüklenmemeye ve sevdiğiniz kişiye ilginizin azalmamasına özen gösterin.

Kova burcu (21 Ocak – 18 Şubat)

Kova burçları bugün eğitimle ilgili olumsuz düşüncelere kapılabilirsiniz ancak endişeleriniz gerçeği yansıtmıyor. Lütfen bugün biraz daha pozitif olun aksi taktirde bugün sizin için zor geçebilir.

Balık burcu (19 Şubat – 20 Mart)

Balık burçları bugün son derece güzel haberler alacağınız bir gün olacak. Eğitim ve iş ile ilgili olması muhtemel bu haberler geleceğe dair umutlarınızı tazeleyip sizi tekrar harekete geçirecek konular. Mutluluğunuz daim olsun.